Bug 24017 - Xconfigurator-4.4.3-1 crashes
Xconfigurator-4.4.3-1 crashes
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.0
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-15 00:18 EST by Alexandre Oliva
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-29 16:39:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexandre Oliva 2001-01-15 00:18:42 EST
Xconfigurator auto-detects the video card of this poor old AlphaStation 400:

PCI Entry    : DEC|DECchip 21030 [TGA]
X Server     : XF86_TGA

but then, after I specify the monitor type (Acer 54e), it dies with a
segmentation fault.
Comment 1 Bruce Z. Lysik 2001-01-15 16:35:45 EST
I get this same error when attempting to run Xconfigurator on my Alpha Personal 
Workstation 600au.


--
Bruce Lysik  eldrik@logrus.com
Comment 2 Preston Brown 2001-01-29 16:12:45 EST
can you possibly provide a backtrace of a Xconfigurator compiled with
debugging?  I don't have access to this hardware.
Comment 3 Alexandre Oliva 2001-01-29 16:39:55 EST
Is there any fast alpha build machine I could use to create such a
debugging-enabled Xconfigurator?  This alpha machine I've got is dog slow :-(
Comment 4 Preston Brown 2001-01-31 11:14:24 EST
machine where problem discovered is dead; re-open bug in the future if this can
be reproduced with additional information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.