Bug 241565 - The syntex for punjabi is not appeares in good way
The syntex for punjabi is not appeares in good way
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: m17n-db (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Parag Nemade
: i18n
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-28 03:39 EDT by Inder Punj
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-26 07:28:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Inder Punj 2007-05-28 03:39:05 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pa-IN; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3

Description of problem:
I am using punjbai version of fedora. Here when i Type these words in punjabi( ਪਿ). it appears good but when i see it on other machine it shows as ਪਿ  with zero(0) (after these two words)Type symblol instead of correct syntex.

Version-Release number of selected component (if applicable):
m17n-db-punjabi-1.3.4-9.fc7

How reproducible:
Didn't try


Steps to Reproduce:
1.press f+h to type in punjabi.
2.save the file
3.View it on the web.

Actual Results:
The words to be view with some extra symble like zero.

Expected Results:
The words to be view without some extra symble.

Additional info:
Comment 1 A S Alam 2007-05-28 03:44:33 EDT
Can you please tell what software (package) or Application you use on both machine?
gedit/kedit/Firefox/ or Openoffice?
Comment 2 Inder Punj 2007-05-28 06:02:42 EDT
I wrote this on mozilla firefox-2.0.0.3 by using jehlem keyboard layout.
And i view it on window's IE version:6.0.3790.1830. I was trying to see the
following weblink http://inderpunj.blogspot.com
Comment 3 Parag Nemade 2007-07-24 06:30:08 EDT
It looks to me that you gave wrong input f+h whereas you should give h+f. Thus
this bug no longer exists.
Comment 4 Parag Nemade 2007-07-26 07:28:48 EDT
kindly reopen bug if you really feel there is some bug and try to give some test
cases to reproduce it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.