Bug 24210 - Secondary/ternary nameserver prompts on boot.img but not bootnet.img
Secondary/ternary nameserver prompts on boot.img but not bootnet.img
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-17 09:25 EST by Brent Nordquist
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-04 22:26:56 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brent Nordquist 2001-01-17 09:25:11 EST
When doing an install with "LILO: expert text dd" from boot.img, and adding
a network adapter driver, the installer will prompt for DHCP or IP
configuration, and it asks for three nameservers (primary, secondary,
ternary).  However, when doing an install with "LILO: expert text dd" from
bootnet.img, the screen only asks for the primary nameserver.

[Florence beta-2]
Comment 1 Glen Foster 2001-01-17 13:23:29 EST
This defect is considered MUST-FIX for Florence Gold release
Comment 2 Brent Fox 2001-01-19 18:32:54 EST
Yes, this needs to be fixed, but we cannot change screens at this time. 
Deferring to a future release.
Comment 3 Brent Fox 2001-10-23 00:11:26 EDT
This will have to be fixed in the loader.
Comment 4 Jeremy Katz 2004-10-04 22:26:56 EDT
Think this is better now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.