Bug 244335 - No unit labels on the quorum configuration page
Summary: No unit labels on the quorum configuration page
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: conga   
(Show other bugs)
Version: 5.0
Hardware: All
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Jim Parsons
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-06-15 05:26 UTC by Wade Mealing
Modified: 2009-04-16 22:54 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-26 03:21:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Wade Mealing 2007-06-15 05:26:58 UTC
Description of problem:

While attempting to configure the cluster quorum, there are no units (seconds,
ms, etc) for the input boxes.

Version-Release number of selected component (if applicable):

luci-0.9.2-6.el5

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create a cluster
2. Add nodes
3. Attempt to configure quorum.
  
Actual results:

Get confused what units are available.

Expected results:

To be able to see the units for values on the quorum page.

Additional info:

Again cosmetic, but might save some user pain.

Comment 1 Jim Parsons 2007-06-26 03:21:31 UTC
Deferring to 5.2


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.