Bug 244413 - loading a CLOB in a UTF-8 Oracle problem
Summary: loading a CLOB in a UTF-8 Oracle problem
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: php   
(Show other bugs)
Version: 5.0
Hardware: i386
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Joe Orton
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-06-15 14:42 UTC by Evzen Kneifl
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-18 12:52:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
PHP Bug Tracker 38503 None None None Never

Description Evzen Kneifl 2007-06-15 14:42:09 UTC
Description of problem:
loading a CLOB in a UTF-8 Oracle Database failes (tested with Oracle 10.2.0.3)

Version-Release number of selected component (if applicable):
php-5.1.6-12

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Joe Orton 2007-06-18 12:52:28 UTC
Thanks for the report.  The oci8 module is not included in the php package, and
is not supported.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.