Bug 246010 - No sound from Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R)
No sound from Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R)
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
5.0
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-27 16:31 EDT by daryl herzmann
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-25 03:33:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log (38.87 KB, text/plain)
2007-06-27 16:31 EDT, daryl herzmann
no flags Details
scsrun.log (256 bytes, text/plain)
2007-06-27 16:32 EDT, daryl herzmann
no flags Details

  None (edit)
Description daryl herzmann 2007-06-27 16:31:56 EDT
We have a Dell Precision WorkStation 360 (SN 8NJFB41) and can't get sound to
work on RHEL5.  I appologize if this is filed against the wrong component. I am
attaching the scs log files as s-c-soundcard instructs :)

thanks!
Comment 1 daryl herzmann 2007-06-27 16:31:56 EDT
Created attachment 158058 [details]
scsconfig.log
Comment 2 daryl herzmann 2007-06-27 16:32:41 EDT
Created attachment 158059 [details]
scsrun.log
Comment 3 daryl herzmann 2007-07-24 18:36:18 EDT
Installed RHEL5 again (no update this time) and it worked.  Sorry for the noise.
Comment 4 Martin Stransky 2007-07-25 03:33:16 EDT
okay.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.