Bug 248540 - evolution freezes
evolution freezes
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: evolution (Show other bugs)
5.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
desktop-bugs@redhat.com
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-17 08:11 EDT by Marek Mahut
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-26 05:53:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
ouput from gdb (3.59 KB, text/plain)
2007-07-17 08:13 EDT, Marek Mahut
no flags Details
output from Bug Buddy (17.35 KB, text/plain)
2007-07-17 08:14 EDT, Marek Mahut
no flags Details
bugbuddy with e-d-s-d and glib2-debuginfo installed (26.03 KB, text/plain)
2007-07-18 07:19 EDT, Mauricio Teixeira
no flags Details

  None (edit)
Description Marek Mahut 2007-07-17 08:11:40 EDT
Description of problem:

Evolution freezes at start-up.

Version-Release number of selected component (if applicable):

evolution-2.8.0-33.0.1.el5
evolution-data-server-1.8.0-15.0.2.el5

How reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1. open evolution
  
Actual results:

Evolution freezes at startup, SIGKILL is necessary.

Expected results:

Evolution comes up without problems.

Additional info:

Follows.
Comment 2 Marek Mahut 2007-07-17 08:13:47 EDT
Created attachment 159419 [details]
ouput from gdb
Comment 3 Marek Mahut 2007-07-17 08:14:03 EDT
Created attachment 159420 [details]
output from Bug Buddy
Comment 4 Matthew Barnes 2007-07-17 09:40:19 EDT
Can you please install the following debuginfo packages and submit another Bug
Buddy report?

    evolution-data-server-debuginfo
    glib2-debuginfo
Comment 5 Mauricio Teixeira 2007-07-18 07:19:34 EDT
Created attachment 159509 [details]
bugbuddy with e-d-s-d and glib2-debuginfo installed
Comment 6 Matthew Barnes 2007-07-18 11:03:47 EDT
Please remember to set the proper MIME type when adding attachments.
Comment 7 Matthew Barnes 2007-07-18 11:22:29 EDT
Thanks for the extra debugging info.  It shows that you're being prompted to
both enter your password for the account and to accept an SSL certificate.  Do
you see either of those dialog windows on startup?
Comment 8 Mauricio Teixeira 2007-07-18 11:50:58 EDT
Yes, I see both password and SSL prompts, then it hangs.
Comment 9 Mauricio Teixeira 2007-07-26 05:53:49 EDT
Please, disregard this bug. 'mail-notification' plugin is the defective here. If
disabled, Evolution works perfectly. Will upgrade to newest version. References:

- https://savannah.nongnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=19189
- https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=227828

Thanks for your time.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.