Bug 25105 - the system do that when i'm installing, in the reading package...
the system do that when i'm installing, in the reading package...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-27 21:34 EST by Need Real Name
Modified: 2007-03-26 23:39 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-29 19:22:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-01-27 21:34:35 EST
Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda.real", line 438, in ?
    intf.run(todo, test = test)
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 1028, in 
run
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 279, in 
__call__
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 941, in 
upgradeFindPackages
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 539, in 
getCompsList
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/harddrive.py", line 43, 
in readComps
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/comps.py", line 459, in 
__init__
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/comps.py", line 428, in 
readCompsFile
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/comps.py", line 101, in 
__getitem__
KeyError: indexhtml

Local variables in innermost frame:
self: <comps.HeaderList instance at 821b418>
item: indexhtml

ToDo object:
(itodo
ToDo
p1
(dp2
S'method'
p3
(iharddrive
HardDriveInstallMethod
p4
(dp5
S'fstype'
p6
S'vfat'
p7
sS'isMounted'
p8
I1
sS'fnames'
p9
(dp10

<failed>
Comment 1 Michael Fulbright 2001-01-29 19:21:57 EST
The install tree on your hard drive does not contain all the required files. Try
creating the image again.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.