Bug 25160 - netscape doesn't properlly detect already running copies
netscape doesn't properlly detect already running copies
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-01-28 18:06 EST by Sean Dilda
Modified: 2014-03-16 22:18 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-01-28 18:06:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sean Dilda 2001-01-28 18:06:14 EST
If netscape is already running and I try to open another window by typing
'netscape' at the prompt or clicking the netscape icon on the panel,
instead of opening a new window, netscape's message about a lock file
existing comes up.
In 7.0, clicking the netscape icon when a copy was already running would
get the existing copy to open a new window instead of trying to start
another process.
Comment 1 Bill Nottingham 2001-01-29 13:00:27 EST
Oops, two typos in the script. Fixed in 4.76-7.
Comment 2 Bill Nottingham 2001-02-07 01:20:06 EST
*** Bug 26435 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.