Bug 252293 - help not output from "radeontool"
help not output from "radeontool"
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: pm-utils (Show other bugs)
5.1
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-08-15 02:13 EDT by Denise Dumas
Modified: 2015-03-04 20:19 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2008-0472
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-21 11:38:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Florian La Roche 2007-08-15 02:13:58 EDT
Description of problem:

Seems radeontool has a bug to not output the help page correctly:

$ /usr/sbin/radeontool
usage: radeontool [options] [command]
         --debug            - show a little debug info
         --skip=1           - use the second radeon card
internal error
$ fetchmail



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 RHEL Product and Program Management 2007-11-08 08:24:36 EST
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release.  Product Management has requested
further review of this request by Red Hat Engineering, for potential
inclusion in a Red Hat Enterprise Linux Update release for currently deployed
products.  This request is not yet committed for inclusion in an Update
release.
Comment 10 errata-xmlrpc 2008-05-21 11:38:55 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2008-0472.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.