Bug 25387 - 1.19r2 stops responding
Summary: 1.19r2 stops responding
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: linuxconf   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: David Lawrence
URL: http://pisces.maurand.com:98/html:/ok...
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-01-31 16:38 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:47:53 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2001-01-31 16:38:45 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.2.16-22 i586)


Linuxconf-web stops responding.  You will get a connection refused error.
It was in the 6.9.5 beta.  I have this problem on all 3 machines that I've
installed RH7.0 on.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to the above URL.  If you get connection refused, its stopped and I
haven't 
restarted xinetd recently.  
2.
3.

Comment 1 Need Real Name 2001-02-01 05:32:55 UTC
I meant to say that it worked fine in RH 7.0 Beta (6.9.5) not that it was in 
the beta.

Comment 2 Brent Fox 2002-06-05 16:22:31 UTC
Closing because we don't ship linuxconf anymore

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:47:53 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.