Bug 25405 - modprobe: Can't locate module net-pf-10
modprobe: Can't locate module net-pf-10
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: modutils (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-01-31 16:16 EST by Jaroslaw Sosnicki
Modified: 2014-03-16 22:18 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-02-13 16:10:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jaroslaw Sosnicki 2001-01-31 16:16:48 EST
I am using kernel-2.4.0-0.99.11smp and during bootup process and the
folowing message is generated in /var/log/messages:
Jan 31 17:24:24 ns1 modprobe: modprobe: Can't locate module 'net-pf-10'

There is no such a module in /lib/modules/2.4.0-0.99.11smp/*
Comment 1 Michael K. Johnson 2001-02-08 13:03:33 EST
We do not enable the AX25 stack by default.
Comment 2 David Woodhouse 2001-02-09 07:45:03 EST
net-pf-10 is ipv6, isn't it?
Comment 3 Michael K. Johnson 2001-02-13 16:07:46 EST
Oops, hex versus decimal encoding.
Comment 4 Michael K. Johnson 2001-02-13 16:10:35 EST
modutils should know about ipv6
Comment 5 Bill Nottingham 2001-02-13 19:00:06 EST
Fixed in 2.4.2-3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.