Bug 25710 - XFree is flickering
XFree is flickering
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
Florence Gold
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-02 08:43 EST by Jorit Dorn
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-26 03:27:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Machine and installation (766 bytes, text/plain)
2001-02-14 04:34 EST, Jorit Dorn
no flags Details
original XFree4 config file (3.07 KB, text/plain)
2001-02-14 04:35 EST, Jorit Dorn
no flags Details
messages from Xfree (11.02 KB, text/plain)
2001-02-14 04:36 EST, Jorit Dorn
no flags Details
Red Hat 7.0 XF86Config-4 where everything works fine (1.39 KB, text/plain)
2001-02-14 04:40 EST, Jorit Dorn
no flags Details

  None (edit)
Description Jorit Dorn 2001-02-02 08:43:05 EST
I installed fisher on my Toshiba Satellite 2710 notebook and with and
without the framebuffer installation it seems as if the display is running
at 50 hz.

I tried a reconfiguration with Xconfigurator --preferxf4 without any effect
(Generic 1024x768 LCD), everything works fine with my RH 7.0
Comment 1 Glen Foster 2001-02-02 18:08:38 EST
We (Red Hat) should really fix this before the next release.
Comment 2 Mike A. Harris 2001-02-06 12:17:40 EST
Please provide extreme details as to the hardware in the machine, and include
a config file attachment, and the output of your X server as attachments
to this bugzilla bug.
Comment 3 Jorit Dorn 2001-02-14 04:34:50 EST
Created attachment 10003 [details]
Machine and installation
Comment 4 Jorit Dorn 2001-02-14 04:35:34 EST
Created attachment 10004 [details]
original XFree4 config file
Comment 5 Jorit Dorn 2001-02-14 04:36:10 EST
Created attachment 10005 [details]
messages from Xfree
Comment 6 Jorit Dorn 2001-02-14 04:39:28 EST
it flickers with redhat 7.1 and a Xfree 3.3.6 SVGA Server too.

it does not with XF 4.0.1 and XF 3.3.6 on my RH 7.0
I'll attach the old XF86Config-4.

Comment 7 Jorit Dorn 2001-02-14 04:40:42 EST
Created attachment 10006 [details]
Red Hat 7.0 XF86Config-4 where everything works fine
Comment 8 Jorit Dorn 2001-02-14 04:46:31 EST
even with the old config it's still flickering.
to me it seems that it's the new server or something like that :-(

anyway for someone with some smaller eye-problems (like me) I can not use this 
display, it simply hurts after some minutes :-(

Comment 9 Jorit Dorn 2001-02-26 03:27:02 EST
It's fixed with wolverine. THX

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.