Bug 264421 - xsane don't find device after sane-backends upgrade
Summary: xsane don't find device after sane-backends upgrade
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sane-backends   
(Show other bugs)
Version: 6
Hardware: All
OS: All
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Nils Philippsen
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-08-29 17:31 UTC by Terje Røsten
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-08-30 17:38:02 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Terje Røsten 2007-08-29 17:31:28 UTC
Description of problem:

Scanner is Epson Perfection 2480 Photo (USB).

Worked great with sane-backends-1.0.18-5.fc6 and sane-backends-libs-1.0.18-5.fc6.

After upgrade to sane-backends-1.0.18-15.fc6 and
sane-backends-libs-1.0.18-15.fc6 xsane gives an error: can't find any scanner
device.

Must be some bad bits in the upgrade...

Comment 1 Nils Philippsen 2007-08-30 08:01:31 UTC
What does "lsusb" give?

Comment 2 Terje Røsten 2007-08-30 17:38:02 UTC
After a reboot, xsane works with  sane-backends-1.0.18-15.fc6, case closed.




Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.