Bug 26771 - ticks / backticks are escaped?
Summary: ticks / backticks are escaped?
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-09 01:21 UTC by Chris Ricker
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-15 22:49:49 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Ricker 2001-02-09 01:21:19 UTC
I'm not sure if this should be filed against anaconda or XFree86, but in X,
all ticks (`) and backticks (') are being escaped and have to be typed
twice.  During install, I selected 104-key US and dead keys.  The options
put in XF86Config-4 by anaconda are:

	Option	"XkbRules"	"xfree86"
	Option	"XkbModel"	"pc104"
	Option	"XkbLayout"	"us_intl"

Comment 1 Brent Fox 2001-02-15 22:49:11 UTC
Changing component to XFree86

Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2001-02-19 19:48:16 UTC
If you selected dead keys, this is expected behaviour - you can compose
characters like `a and 'a (well, with the accents over the characters).


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.