Bug 26842 - rlogin does not work
Summary: rlogin does not work
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rsh   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-09 16:22 UTC by Mike Vaillancourt
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-09 16:41:10 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Mike Vaillancourt 2001-02-09 16:22:44 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.75 [en] (X11; U; Linux 2.2.17-7.4 i686)


Can not rlogin to a machine running 7.1beta3 from any earlier version of
Red Hat Linux. I have not tried to log in from another machine running
7.1beta3. 

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.rolgin <hostname>
2.
3.
	

Actual Results:  No prompt at all.

Expected Results:  passwd prompt or login prompt

Comment 1 Derek Tattersall 2001-02-09 16:41:07 UTC
I suspect that you have not enabled the rlogin stanza in /etc/xinetd.d and
reloaded xinetd.  RHL7.1 ships with most services turned off in xinetd.

Comment 2 Mike Vaillancourt 2001-02-09 17:12:03 UTC
Yep, you are right. I misread the file. I saw default: on and did not look down.
Might want to change the comment


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.