Bug 283911 - Sound not working in FC7
Sound not working in FC7
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-lib (Show other bugs)
7
i686 Linux
medium Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-09-09 04:52 EDT by Krishnesh
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-04-25 00:35:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
I am attaching the log file. (40.33 KB, text/plain)
2007-09-09 04:52 EDT, Krishnesh
no flags Details
Second Log file (244 bytes, text/plain)
2007-09-09 05:00 EDT, Krishnesh
no flags Details

  None (edit)
Description Krishnesh 2007-09-09 04:52:50 EDT
Description of problem:

Hi, 

  I am not getting sound from my machine .

Machine       :- Toshiba Satellite L-30 laptop.
Version Linux :- FC7.
Sound card    :- Realteck High Definition Audio.

Please help .
Comment 1 Krishnesh 2007-09-09 04:52:50 EDT
Created attachment 190971 [details]
I am attaching the log file.
Comment 2 Krishnesh 2007-09-09 05:00:21 EDT
Created attachment 190981 [details]
Second Log file

I am attaching scsrun.log file also.
Comment 3 Martin Stransky 2008-02-25 10:52:15 EST
Please check if F8 works better, there are huge sound-system and alsa-drivers
update there.
Comment 4 Brian Powell 2008-04-25 00:35:18 EDT
The information we've requested above is required in order
to review this problem report further and diagnose/fix the
issue if it is still present.  Since there have not been any
updates to the report since thirty (30) days or more since we
requested additional information, we're assuming the problem
is either no longer present in the current Fedora release, or
that there is no longer any interest in tracking the problem.

Setting status to "CLOSED INSUFFICIENT_DATA".  If you still
experience this problem after updating to our latest Fedora
release and can provide the information previously requested, 
please feel free to reopen the bug report.

Thank you in advance.

Note that maintenance for Fedora 7 will end 30 days after the GA of Fedora 9.
Comment 5 Krishnesh 2008-04-25 14:45:59 EDT
Hi Thanks for the reply. Please note that i have installed FC8 but the issue 
still presist. Please inform if you need any more information..
Comment 6 Martin Stransky 2008-04-28 03:29:39 EDT
You can try some module params, see ALSA-Configuration.txt file
(http://www.mjmwired.net/kernel/Documentation/sound/alsa/ALSA-Configuration.txt)

you may add "options snd-hda-intel model=xxx" to your /etc/modprobe.conf where
xxx is a specific model (like toshiba and so on, see the how-to file)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.