Bug 28600 - Elsa Gloria Synergy memory detection
Summary: Elsa Gloria Synergy memory detection
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-21 13:03 UTC by Michael Redinger
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-12 16:42:39 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Michael Redinger 2001-02-21 13:03:18 UTC
The video card memory  of my Elsa Gloria Synergy (Xconfig says
it's a Texas Instruments | TVP 4020 [Permedia 2]) (AGP) isn't
detected properly (Xconfigurator and GUI install). It has 8 MB, but
only 1 MB is displayed (ie. it doesn't detect it, I do have to choose
it manually).

Comment 1 Michael Redinger 2001-02-21 13:29:36 UTC
Wrong, 512kb are displayed, not 1MB.

Comment 2 Preston Brown 2001-03-12 16:42:35 UTC
memory is only detected via a DDC probe.  Some monitors don't support DDC, in 
which case memory cannot be accurately detected without starting the X server.


Comment 3 Michael Redinger 2001-03-18 11:59:42 UTC
This is fixed in the current beta (was actually a problem with the DDC monitor).


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.