Bug 291691 - Sound card not working gives a window with invalid instructions on first boot
Sound card not working gives a window with invalid instructions on first boot
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-09-14 18:45 EDT by Andrew Parker
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-09-25 11:21:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Andrew Parker 2007-09-14 18:45:25 EDT
Description of problem:

During first boot, if you say you do not head any audio on the "Sound card" page
it tells you to "...create /root/scsconfig.log and /root/scsrun.log on the
System tab"  However, there is no "System" tab, that is only available when you
run system-config-soundcard.

Version-Release number of selected component (if applicable):

F8 test 2 (also happens on test 1 too)

How reproducible:

Always
Steps to Reproduce:
1.  As above
2.
3.
  
Actual results:

As above.

Expected results:

Presumably either have the System tab available, or change the error to say run
system-config-soundcard and then ... ?

Additional info:
Comment 1 Martin Stransky 2007-09-19 08:48:14 EDT
Aha, okay. Anyway, that logs are created by default if you answer "No" there.
Comment 2 Martin Stransky 2007-09-25 11:21:11 EDT
should be fixed in rawhide now.
Comment 3 Andrew Parker 2007-10-06 10:10:58 EDT
Was this fixed by removing it from first-boot?  I did a 7.92 install a couple of
days ago and don't *remember* seeing the sound card config?  I could be wrong
though, I was pre-occupied with something else at the time.
Comment 4 Martin Stransky 2007-10-08 02:06:10 EDT
Yes, s-c-sound was removed but I fixed that message, too.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.