Bug 29717 - Installation failed on HP NetServer LC2000
Installation failed on HP NetServer LC2000
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-27 01:03 EST by Bill Huang
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-12 23:41:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
installer screen (287 bytes, text/plain)
2001-02-27 01:16 EST, Bill Huang
no flags Details
ctl-alt-f3 screen (1.06 KB, text/plain)
2001-02-27 01:17 EST, Bill Huang
no flags Details
ctl-alt-f4 screen (1.04 KB, text/plain)
2001-02-27 01:18 EST, Bill Huang
no flags Details

  None (edit)
Description Bill Huang 2001-02-27 01:03:37 EST
(The bug is originally reported by HP Japan)

NetServer LC2000
Chipset:ServerWorks Entry ServerSet III LE / 133MHz
Video controllor:ATI Rage IIc
SCSI  Symbios sym53c897

output of error screen are attached:
installer screen: installer.txt
Ctrl-Alt-F3 screen?ctl-alt-f3
Ctrl-Alt-F4 screen?ctl-alt-f4


> 1. GUI installation exited abnormally shortly after installer is started
up(refer attached file :installer.txt)
> ctl-alt-f3.txt, ctl-alt-f4.txt?
> 2. TUI mode installation exited anormally shortly after installer is
started up.(installer.txt, ctl-alt-f3.txt, ctl-alt-f4.txt)
> 3. expert installation failed at ?Fail to insert sym53c8xx module?
>
Comment 1 Bill Huang 2001-02-27 01:16:00 EST
Created attachment 11161 [details]
installer screen
Comment 2 Bill Huang 2001-02-27 01:17:08 EST
Created attachment 11162 [details]
ctl-alt-f3 screen
Comment 3 Bill Huang 2001-02-27 01:18:12 EST
Created attachment 11163 [details]
ctl-alt-f4 screen
Comment 4 Michael Fulbright 2001-02-27 11:46:12 EST
What type of install method was this using?
Comment 5 Bill Huang 2001-02-27 12:24:46 EST
CDROM installation was selected.
Comment 6 Glen Foster 2001-02-27 16:58:09 EST
Re-assigning to kernel
Comment 7 Arjan van de Ven 2001-02-28 03:34:56 EST
<4>Unable to identify CD-ROM format
seems to be the key
Comment 8 Michael K. Johnson 2001-03-01 00:07:04 EST
It would certainly be worth re-trying this with wolverine.
Comment 9 Brock Organ 2001-03-05 19:27:54 EST
this still fails using the Florence RC-2 (kernel 2.4.2-0.1.19) using the
japanese disc1 ... (test machine is at my desk) ... the Florence english RC-2
fails at that same point, but not every time (although it fails shortly
afterwards in a weird way, typically with a "Unable to read CDROM" on VC3) ...
Comment 10 Brock Organ 2001-03-06 09:30:57 EST
this same machine has no problem with the 7.0 cdrom (booting using the 2.2
kernel) ...
Comment 11 Brock Organ 2001-03-09 10:18:31 EST
a possibility for this problem is that the machine cannot handle the 2.88 Mb
boot image the cd provides ...
Comment 12 Arjan van de Ven 2001-03-12 12:46:30 EST
Can you try this with adding "ide=nodma" on the lilo prompt?
And can you also paste the output of "cat /proc/ide/hda/model" ?
Comment 13 Arjan van de Ven 2002-09-05 03:09:17 EDT
CLOSED due to inactivity

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.