Bug 29768 - isdn-script isn't loaded at boottime
isdn-script isn't loaded at boottime
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: internet-config (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-02-27 11:46 EST by Joachim Kunze
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-02-27 11:52:03 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joachim Kunze 2001-02-27 11:46:02 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.4.1-0.1.14 i686; en-US; 0.8)

The ISDN-initscript in /etc/init.d is not loaded at bootime. The
configuration is correct done via internet-config and saved in the
config-file for the provider with BOOT="yes" 

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.create an new account via internet-config


Actual Results:  the initscripts didn't load the isdn initscript in /etc/init.d

Expected Results:  you have to start the scripts manually and then you can
Comment 1 Bill Nottingham 2001-02-27 11:51:59 EST
I think it's missing chkconfig links.
Comment 2 Ngo Than 2001-02-27 12:10:24 EST
It's fixed with internet-config-0.34-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.