Bug 30239 - running authconfig to add NIS after install fails
Summary: running authconfig to add NIS after install fails
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: authconfig
Version: 3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tomas Mraz
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-03-02 00:19 UTC by Nicholas J Kreucher
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2004-12-07 12:13:39 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Nicholas J Kreucher 2001-03-02 00:19:35 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.1-0.1.9smp i686)


using 7.0 as a server, and after an install with "Medium" security
selected, running
authconfig to add NIS client support does not work (ypbind can't find
domain server). using ipchains -F fixes problem.

Reproducible: Didn't try
Steps to Reproduce:
1. install wolverine with medium security w/o NIS client
2. use authconfig to add NIS client

	

Expected Results:  NIS to work.

would be nice if authconfig would automatically add chains is needed for
changes made to work. ie add NIS chain for turning on NIS, or ask if you
would like this to be done or even warn that it should be done.

Comment 1 Bill Nottingham 2001-03-02 19:36:17 UTC
That's nearly impossible.

NIS (or any RPC based service) and the firewall do not mix.

Comment 2 Tomas Mraz 2004-12-07 12:13:39 UTC
I agree with Bill


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.