Bug 30698 - Florence rc2 and netconfig
Florence rc2 and netconfig
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: net-tools (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Crutcher Dunnavant
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-05 16:19 EST by Rogelio Noriega
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-06 14:03:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rogelio Noriega 2001-03-05 16:19:48 EST
"netconfig" failed to configure dhcp. "ifup eth0" works. We have verified 
that this has happen on three different systems.
Comment 1 Bill Nottingham 2001-03-05 17:19:25 EST
This is fixed in pump-0.8.11-1.
Comment 2 Rogelio Noriega 2001-03-06 13:19:03 EST
The version of "netconfig" in RC2 is pump-0.8.11-1 and that is what is failing.
Comment 3 Rogelio Noriega 2001-03-06 13:22:28 EST
I must have selected beta2 when reporting the bug oops, this is happening in 
RC2 with pump-0.8.11-1.
Comment 4 Bill Nottingham 2001-03-06 16:03:58 EST
netconfig no longer brings the interface up when run; this is intentional
(bringing it up before was a bad idea, and was, in general, broken.)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.