Bug 3089 - pump fails during bootp
Summary: pump fails during bootp
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump   
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Erik Troan
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-27 12:21 UTC by d.parr
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-03 15:45:05 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description d.parr 1999-05-27 12:21:53 UTC
Installed 6.0 successfully via NFS using bootp. When
rebooted, eth0 configuration failed, pump said Operation
failed. Downloaded pump-0.6.7-1.rpm from updates and
upgraded the package via rpm. Rebooted - same problem.

Comment 1 Jay Turner 1999-05-27 14:10:59 UTC
What is your bootp server running on??  The bootp facilities used in
the installation are different from the pump processes which run on a
functioning system.

Comment 2 ar 1999-06-18 17:00:59 UTC
I see this too - bootpd on RHL/SPARC 5.2.
Works with dhcpd on same server.

Comment 3 Bill Nottingham 1999-08-31 22:31:59 UTC
Is this fixed with the 0.7.0 errata release?

Comment 4 Erik Troan 2000-02-03 15:45:59 UTC
As there hasn't been a response to the 0.7.0 query, we're assuming this is
fixed. Please reopen if you continue to have problems.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.