Bug 31051 - ADAPTEC SCSI 29160-(sda-Unknown Partition Table)
ADAPTEC SCSI 29160-(sda-Unknown Partition Table)
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-07 23:24 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-04-25 16:23:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-03-07 23:24:30 EST
Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda", line 438, in ?
    intf.run(todo, test = test)
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 1030, in 
run
    rc = apply (step[1](), step[2])
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 507, in 
__call__
    if todo.doInstall ():
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 1472, in 
doInstall
    self.fstab.mountFilesystems (self.instPath)
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/fstab.py", line 713, in 
mountFilesystems
    raise SystemError, (errno, msg)
SystemError: (6, 'Device not configured')

Local variables in innermost frame:
size: 530113
fsystem: ext2
self: <fstab.NewtFstab instance at 820ad50>
msg: Device not configured
doFormat: 1
errno: 6
device: sda1
instPath: /mnt/sysimage
mntpoint: /

ToDo object:
(itodo
ToDo
p1
(dp2
S'method'
p3
(iimage
CdromInstallMethod
p4
(dp5
S'progressWindow'
p6

<failed>
Comment 1 Michael Fulbright 2001-03-08 11:55:24 EST
What steps are required to reproduce this issue?
Comment 2 Need Real Name 2001-03-08 14:36:29 EST
Please Refer to Redhat Support Service Request 171756.
Comment 3 Brent Fox 2001-04-11 15:24:46 EDT
I don't have access to the Support Service database.  It would help if you could
provide us (Engineering) with the process to reproduce the issue.
Comment 4 Brent Fox 2001-04-25 16:23:30 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have any more information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.