Bug 31147 - innd dies after a few miuntes
innd dies after a few miuntes
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: inn (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Florian La Roche
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-09 05:46 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-29 08:46:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-03-09 05:46:04 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)


starting innd with /etc/rc.d/init.d/innd start logged in as root, innd 
starts correctly and is accepting feed from my provider, clients can log 
in and see posts get grouplist and so on. But innd dies after just a few 
minutes,

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.starting innd and i goes up&running
2.innd dies
3.actived is still running
4. kills actived and start innd again
5. innd dies again.....
	

Actual Results:  the server unexpetedly dies and no innd process is running

Expected Results:  the server should still be running

Mar  9 11:15:29  PAM_unix[26585]: (su) session opened for user news by root
(uid=0)
Mar  9 11:15:29 su: INND:  PID file exists -- unclean shutdown!
 
11:24:01 PAM_unix[26637]: (su) session opened for user news by root(uid=0)
Mar  9 11:24:02  su: Starting innd.
Mar  9 11:24:02  PAM_unix[26637]: (su) session closed for user news
Mar  9 11:24:02  innd: rc.news startup succeeded
Comment 1 Need Real Name 2001-03-09 07:04:12 EST
Server version : inn-2.2.3-3 installed from binary rpm package
Comment 2 Florian La Roche 2001-06-29 08:46:55 EDT
are newer versions from either RHL7.1 or rawhide working fine? If not,
what is logged in the logfiles that points to specific problems?

Thanks,

Florian La Roche
Comment 3 Florian La Roche 2002-04-08 09:33:23 EDT
Haven't heard anything back for a while, so closing this bug. Please
re-open if newer versions still have problems.

Thanks,

Florian La Roche

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.