Bug 31471 - xfs does not like fonts from 'ttfonts' package
xfs does not like fonts from 'ttfonts' package
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 22538
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-11 22:43 EST by Michal Jaegermann
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-14 01:52:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michal Jaegermann 2001-03-11 22:43:38 EST
'xfs' server from XFree86-4.0.2-12.1 gets a serious indigestion on
attempts to look at TrueType fonts from 'ttfonts' package (RC2).
These are fonts from "macromedia" foundry.  Other TrueType fonts which
I have around do not seem to present any difficulties.

I cannot corelate with this any core files (there are none) or any error
messages with, maybe, a possible exception of "Can't locate module
char-major-81" (???) in /var/log/messages.

I do not know if XFree86-4.0.2-12.1 is relevant here.  I did not try
these "macromedia" fonts earlier.
Comment 1 Will Newton 2001-03-12 13:21:14 EST
This is bug 22538.

It's been a problem since 4.0.2-1.3 AFAIK.
Comment 2 Bernhard Rosenkraenzer 2001-03-15 08:33:15 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 22538 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.