Bug 31493 - Must continually log in with Mozilla 0.8
Must continually log in with Mozilla 0.8
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.8
i386 Linux
medium Severity high (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-12 07:51 EST by Brent Nordquist
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-12 10:37:50 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brent Nordquist 2001-03-12 07:51:06 EST
Using Mozilla 0.8, I have to log in again at each step that requires a
valid user name.  This works fine with Netscape 4.76, and after looking at
the cookies for both, I can't see any substantial difference.

See also bugs 15344, 21025, and 30860, which are either for older bugzilla
versions or don't have enough detail for me to decide if it's the same
thing.
Comment 1 David Lawrence 2001-03-12 10:37:42 EST
I am unable to get this to fail when using mozilla-0.8 from my end. Have you
tried removing all Bugzilla related cookies from your mozilla cookies and try
again? I have found that sometimes having more than one cookie of the same name
for a site can cause problems and clearing them all out and allowing only one to
be set fixes things. You can do this in mozilla by going to
Tasks->Privacy and Security->Cookie Manager->View stored cookies
and then just highlighting each one from bugzilla.redhat.com and removing.
Comment 2 Brent Nordquist 2001-03-12 14:41:31 EST
You're correct; clearing all bugzilla.redhat.com cookies fixed the problem.  Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.