Bug 329371 - I run wine and sound mute
Summary: I run wine and sound mute
Status: CLOSED CANTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: wine
Version: 7
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Andreas Bierfert
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-10-12 13:05 UTC by Rafael
Modified: 2007-12-20 23:48 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2007-12-20 23:48:23 UTC


Attachments (Terms of Use)
report generated with system-config-sound (11.95 KB, application/x-gzip)
2007-10-12 13:05 UTC, Rafael
no flags Details

Description Rafael 2007-10-12 13:05:13 UTC
Description of problem:
I run wine and sound mute. If i reboot the machine, problem it's solved. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
wine-ldap-0.9.46-1.fc7
wine-nas-0.9.46-1.fc7
wine-twain-0.9.46-1.fc7
wine-jack-0.9.46-1.fc7
wine-0.9.46-1.fc7
wine-core-0.9.46-1.fc7
wine-cms-0.9.46-1.fc7
wine-esd-0.9.46-1.fc7
wine-capi-0.9.46-1.fc7
wine-tools-0.9.46-1.fc7
alsa-utils-1.0.14-2.fc7
alsa-plugins-pulseaudio-1.0.14-2.fc7
alsa-lib-devel-1.0.14-3.fc7
alsa-plugins-oss-1.0.14-2.fc7
alsa-lib-devel-1.0.14-3.fc7
alsa-plugins-upmix-1.0.14-2.fc7
alsa-plugins-jack-1.0.14-2.fc7
alsa-lib-1.0.14-3.fc7
alsa-oss-libs-1.0.12-4.fc7
alsa-tools-1.0.12-4.fc7
alsa-oss-devel-1.0.12-4.fc7
alsa-plugins-samplerate-1.0.14-2.fc7
alsa-lib-1.0.14-3.fc7
alsa-oss-1.0.12-4.fc7
alsa-oss-devel-1.0.12-4.fc7
alsa-oss-libs-1.0.12-4.fc7
alsa-plugins-vdownmix-1.0.14-2.fc7

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Rafael 2007-10-12 13:05:13 UTC
Created attachment 225491 [details]
report generated with system-config-sound

Comment 2 Andreas Bierfert 2007-11-26 07:34:46 UTC
First of all do you have sound for other applications? Did you use winecfg to
configure the right sound output? Did you have sound in previous wine versions?
If so please try with a clean ~/.wine directory and see if the problem persists.

Comment 3 Andreas Bierfert 2007-12-20 23:48:23 UTC
Without further information I cannot do anything about this. Feel free to reopen
anytime if the problem persists.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.