Bug 33260 - Compaq ProLiant 1600 X-windows fails to display
Compaq ProLiant 1600 X-windows fails to display
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-03-26 11:35 EST by Mark Anderson
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-05-22 06:49:27 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mark Anderson 2001-03-26 11:35:14 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.7 [en-gb] (WinNT; U)

The screen goes blank when the machine enters
the X-windows startup. It appears it simply has the
wrong setting, but when we run Xconfigurator, we
are able to sucessfully complete a test, but when
we actually install the new settings,  the problem

We disabled the video card onboard, and
installed another video card. We expereienced
the same problem with it too.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Turn the computer on.
2. Wait for linux to boot.
3. Wait X-windows to come up.

Actual Results:  Black screen.

Expected Results:  Login prompt.
Comment 1 Preston Brown 2001-03-27 11:59:31 EST
what video board are you attempting to use?  What type of monitor are you 
attempting to use?
Comment 2 Mark Anderson 2001-03-28 10:31:19 EST
The graphics card we're using is the 'well-known' Tseng Labs ET 6000.
The monitor is a 17" IBM C72, but there isn't an option for that in the
setup so I used the closest - IBM C70. I have also tried it with a 21" Dell
P991 monitor with the same results.
Comment 3 Preston Brown 2001-03-28 15:05:27 EST
does it work properly if you do an Xconfigurator --preferxf3?
Comment 4 Mike A. Harris 2001-05-22 06:48:45 EDT
Please provide the requested information so that we can look into this
Comment 5 Mike A. Harris 2001-08-13 09:20:18 EDT
Closing bug due to lack of response.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.