Bug 340221 - kernel- does not start iwl4965
kernel- does not start iwl4965
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
x86_64 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: John W. Linville
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-10-19 13:58 EDT by Robert 'Bob' Jensen
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-10-31 23:27:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
dmesg output (29.12 KB, text/plain)
2007-10-19 13:58 EDT, Robert 'Bob' Jensen
no flags Details
lspci output (2.29 KB, text/plain)
2007-10-19 13:59 EDT, Robert 'Bob' Jensen
no flags Details

  None (edit)
Description Robert 'Bob' Jensen 2007-10-19 13:58:28 EDT
Description of problem: testing kernel builds from koji, none of the 2.6.23
kernels have started my iwl4965 wireless.

Version-Release number of selected component (if applicable): kernel-

Steps to Reproduce:
1. Install kernel, kernel-devel, kernel-headers and kernel-docs from koji
2. Reboot
3. Wireless fails
Actual results:
iwl4965 shows up in dmesg but not in iwconfig

Expected results:
iwl4965 would work

Additional info:
Attaching lspci and dmesg outputs
Comment 1 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-19 13:58:28 EDT
Created attachment 232851 [details]
dmesg output
Comment 2 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-19 13:59:31 EDT
Created attachment 232861 [details]
lspci output
Comment 3 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-21 10:44:51 EDT
Tested with with the same results.
Comment 4 John W. Linville 2007-10-22 09:55:40 EDT
Bob, would you mind testing these F8-based kernels?


Do they work any better for you?
Comment 5 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-22 12:12:35 EDT
Sorry John,

I installed kernel, kernel-devel, and kernel-headers. The results were the same.

Comment 6 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-23 10:00:33 EDT
It appears that my hardware has a bios bug, could this be part of the problem? 

Comment 7 John W. Linville 2007-10-23 10:20:39 EDT
Hmmm...well, it certainly might be (at least part of) the problem, but I don't 
see anything to suggest that in bug 251087 comment 3.

FWIW, iwl4965 runs very well on my T61.  Is it possible that you have 
accidentally trigger the rf kill on your laptop?
Comment 8 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-23 11:15:37 EDT
The physical switch is functional in the kernel, does not
function in the kernel.

Comment 9 Robert 'Bob' Jensen 2007-10-31 23:27:11 EDT cleared up the issue, thanks John and Chuck! I will close this one.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.