Bug 3418 - dip doesen't work on 386 processor
dip doesen't work on 386 processor
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 3413
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: dip (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-06-12 12:57 EDT by x
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-06-14 13:02:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description x 1999-06-12 12:57:12 EDT
After uprgrading an old 386 system to RH 6.0 dip
appears to work correctly but the modem hangs up after
establishing the connection (dip terminates).

After rebuilding the SRPM on a stock RH 6.0 system dip works
again. My guess is that it has been compiled with some
optimizations turned on (586 and higher).
See also bug 3413(bind) (which was the same here) and
ipchains.
Comment 1 Alan Cox 1999-06-12 20:36:59 EDT
Another bswap case. Might be worth us running objdump scns across
everything to be sure we get the lot

Alan
Comment 2 Bill Nottingham 1999-06-14 13:02:59 EDT
*** This bug has been marked as a duplicate of 3413 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.