Bug 34332 - Anaconda reports NFS mount failed
Summary: Anaconda reports NFS mount failed
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-04-02 11:55 UTC by at-dot-at
Modified: 2007-04-18 16:32 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2001-05-01 15:18:24 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description at-dot-at 2001-04-02 11:55:20 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.6 [en] (X11; I; SunOS 5.5 sun4m)


using pcmcia.img on laptop with 3-Com pcmcia ethernet card anaconda reports
failure to mount NFS directory. However server (rh7.0 and solaris 8 )
reports mount suceeded.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.boot from pcmcia.img
2.specify ip and netmask for target, no DNS or gateway (fields blank)
3. specify NFS server IP and exported directory name.

Actual Results:  anaconda reports failure to mount directory. Servers
report sucess via
showmount -a, rpc.mountd -v. Anaconda does not allow further progress.
Other console (alt+f3 ?) reports mount.

Expected Results:  NFS source directory should be mounted (it seems to be)
and install proceeds

snoop output from two mount attempts on Solaris8 server is available but
normal for a _sucessful_ NFS mount.

Comment 1 Michael Fulbright 2001-04-11 16:38:17 UTC
Please try the new boot images at:

ftp://people.redhat.com/msf/70nfs2/


Comment 2 Brent Fox 2001-05-01 15:18:08 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.