Bug 35833 - /dev directory in rpm dev-3.1.0-14 contains no osst devices
Summary: /dev directory in rpm dev-3.1.0-14 contains no osst devices
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: MAKEDEV   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-04-13 00:20 UTC by Willem Riede
Modified: 2007-04-18 16:32 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-16 08:10:29 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Willem Riede 2001-04-13 00:20:39 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.7 [en] (X11; U; Linux 2.2.15 i686)


Though the kernel package contains the osst module, the corresponding
/dev/{n}osstX devices do not exist

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. ls -l /dev/osst0
2. mt -f /dev/osst0 status
3.
	

Actual Results:  /dev/osst0: No such file or directory

Comment 1 Florian La Roche 2001-05-16 08:10:25 UTC
Re-assigned to right rpm package.

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2001-06-26 18:36:47 UTC
This will be fixed in 3.1.1-4 and later.  Thanks!


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.