Bug 369131 - RFE: should only have to enter a system's password once
RFE: should only have to enter a system's password once
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
4
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ryan McCabe
Brian Brock
: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-06 17:33 EST by Paul Kennedy
Modified: 2015-04-19 20:47 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-05-25 16:36:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 1 Paul Kennedy 2007-11-06 17:38:45 EST
Similar problem in RHEL 4 when creating cluster. When creating a new cluster, a
user enters node names and root passwords. Clicking "Submit" displays expanded
"Create a new cluster" page with "Lock Manager" parameters to select--either DLM
or GULM. After selecting the lock manager parameters, a user needs to enter
passwords in the cluster nodes again before clicking "Submit".
Comment 2 Ryan McCabe 2008-01-18 13:53:13 EST
Fix will be backported from RHEL5.
Comment 5 Brian Brock 2008-05-23 14:51:57 EDT
I don't see this fix in conga 0.11.1-4.el4.  I'm being forced to enter the
password twice to create a new cluster, and the two pages are nearly identical.
Comment 6 Ryan McCabe 2008-06-03 10:54:43 EDT
Wasn't sure what was going on at first, as I was using rhel47 luci to configure
RHEL5 clusters, but when I try to create a RHEL4 cluster, I see the password is
being asked for again when the GUI shows you the lock server dialog. Working on
a fix for it and will commit/build if it turns out to be not very invasive.
Comment 9 Brian Brock 2009-04-29 16:44:05 EDT
fix verified in luci-0.11.2-2.el4
Comment 11 errata-xmlrpc 2009-05-25 16:36:33 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2009-1063.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.