Bug 37172 - telnetd and ftpd failed to start after enabling them
telnetd and ftpd failed to start after enabling them
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: telnet (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-04-23 04:29 EDT by aparnakhatri
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-08-05 04:16:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description aparnakhatri 2001-04-23 04:29:34 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Enabled telnet and ftp services , so that they would start from xinetd. 
Error in log indicates "id not unique" for both ftp and telnet. Line 
number is the last line in the files /etc/xinetd.d/telnet and w*ftp

Reproducible: Didn't try
Steps to Reproduce:
1.install Redhat 7.1
2.edit files in /etc/xinetd.d to set disable=no, or use chkconfig or 
ntsysv to enable services for telnet and ftp
3.service xinetd reload

Actual Results:  telnet and ftp daemons did not start. Could not telnet to 
the machine from anywhere.

Expected Results:  telnetd and ftpd should have started.

ping works fine. ssh works fine too.
Comment 1 Florian La Roche 2001-05-08 16:33:50 EDT
Can you list your current config files? This seems to work fine for me.


Florian La Roche

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.