Bug 379361 - Application failed to start on GUI
Application failed to start on GUI
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-language (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Liang Zhang
Fedora Extras Quality Assurance
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-13 00:13 EST by A S Alam
Modified: 2013-07-02 20:46 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-13 01:06:15 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description A S Alam 2007-11-13 00:13:57 EST
Description of problem:
application failed to start, after asking ROOT password. when run on
terminal, it shows following Error on Terminal.
"]$ export LANG=en_US.UTF-8
[aalam@dhcp6-62 yum.repos.d]$ system-config-language 
No protocol specified
Starting graphical mode failed.  Starting text mode instead.
Repository 'local' is missing name in configuration, using id
"

Version-Release number of selected component (if applicable):
system-config-language-1.2.13-1.fc9

How reproducible:
Everytime

Steps to Reproduce:
1.  run from terminal 's-c-language'
2.
3.
  
Actual results:
failed to start in GUI

Expected results:
should work fine

Additional info:
Comment 1 A S Alam 2007-11-13 01:06:15 EST
it was upgrade, after which I have not rebooted machine, it is fine, sorry for bug

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.