Bug 382311 - building ogre while ogre-devel is installed does not work
building ogre while ogre-devel is installed does not work
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: ogre (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Hans de Goede
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-14 07:28 EST by Lubomir Kundrak
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-14 17:20:21 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lubomir Kundrak 2007-11-14 07:28:55 EST
Description of problem:

+ '[' -f /usr/include/OGRE/Ogre.h ']'
+ echo 'Error building ogre while ogre-devel is installed does not work!'
Error building ogre while ogre-devel is installed does not work!
+ exit 1
error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.49430 (%prep)


RPM build errors:
    Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.49430 (%prep)

Version-Release number of selected component (if applicable):

ogre-1.4.5-1.fc8.src.rpm

Additional info:

Yes, I know, I know -- a known one :)
Still a bug and needs to be fixed at some point.
Comment 1 Hans de Goede 2007-11-14 17:20:21 EST
Fixed in 1.4.5-3, which should show up in rawhide soon.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.