Bug 38828 - as attach file below....
as attach file below....
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-02 16:16 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-14 16:19:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
system dump (10.17 KB, patch)
2001-05-02 16:18 EDT, Need Real Name
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-05-02 16:16:36 EDT
as attach file below....
Comment 1 Need Real Name 2001-05-02 16:18:07 EDT
Created attachment 17106 [details]
system dump
Comment 2 Tim Waugh 2001-05-02 16:32:44 EDT
You need to tell us what you were trying to do and what happened.  If this is 
a CD-ROM install using CDs that you've created yourself, are the MD5 sums of 
the CDs correct?

Assigning to anaconda component.
Comment 3 Brent Fox 2001-05-14 16:18:59 EDT
Closing due to inactivity. Please reopen if you have more information.
Comment 4 Need Real Name 2001-05-15 00:22:36 EDT
I am installthe system using CDs, and find this problem.
I have checked the MD5 sum of the CDs before, It's ok.
But install fail..I record another 7.1 CDs from CD Image
many time, and check MD5 sum, too. But when I Install, these CDs,
it's fail, too. It very strange is when I find another RH7.0 CDs
and install the RH7.0 twice, twice is ok. <-+---Very strange....:-)

Because I must install my server as soon as posbile,
so, last week, I change my CDROM Driver in the server, 
and buy another 7.1 CDs from the computer shopping store,
the problem not happened. Installation has successed...
I think the problem is because my CDROM.

It is my  first time that I using the bugzilla,
when I received the email messages from yor,
Below the message said "Please do not reply directly to this email."
so I never reply the messages before.
I do not know I must reply the message to you in this board
for tracing the problem
Sorry...  

Regard

Charles Huang
             from Taiwan

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.