Bug 39391 - e1000T Copper Gigabit Adapter missing in PCI.IDS and PCITABLE
e1000T Copper Gigabit Adapter missing in PCI.IDS and PCITABLE
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
7.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-07 10:52 EDT by Shane Painter
Modified: 2014-03-16 22:20 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-07 11:16:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
pci.ids.patch (444 bytes, patch)
2001-05-07 10:53 EDT, Shane Painter
no flags Details | Diff
pcitable.patch (674 bytes, patch)
2001-05-07 10:53 EDT, Shane Painter
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Shane Painter 2001-05-07 10:52:15 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
e1000T Copper Gigabit Adapter entry is missing from PCI.IDS and PCITABLE. 
Attached is a patch.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Look at PCITABLE and PCI.IDS 
2.No 1004 entry under 0x8086 Intel for e1000T
3.
	

Additional info:
Comment 1 Shane Painter 2001-05-07 10:53:07 EDT
Created attachment 17566 [details]
pci.ids.patch
Comment 2 Shane Painter 2001-05-07 10:53:53 EDT
Created attachment 17567 [details]
pcitable.patch
Comment 3 Bill Nottingham 2001-05-07 11:09:23 EDT
Fixed in CVS, will be in kudzu-0.99.1 for the pcitable stuff.
Comment 4 Bill Nottingham 2001-05-07 11:16:21 EDT
FWIW, this stuff should get picked up fine post-install...
Comment 5 Bill Nottingham 2001-05-07 12:11:48 EDT
Also changed in pciutils-2.1.8-20.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.