Bug 39504 - trouble with lilo boot of Windows
trouble with lilo boot of Windows
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo (Show other bugs)
7.1
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Doug Ledford
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-07 19:34 EDT by Lloyd Buckner
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:47:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lloyd Buckner 2001-05-07 19:34:52 EDT
Description of Problem:Can not boot my windows patition from lilo after 
intalling 7.1 , I have 2 hard drives and linux is on 2nd hard drive. 
(Ineed the windows for school)


How Reproducible:everytime


Steps to Reproduce:
1. every time I boot
2. 
3. 

Actual Results:locks up and have to reboot


Expected Results:Need to start windows by next wed. assignment is due


Additional Information:
Comment 1 Lloyd Buckner 2001-05-11 16:52:22 EDT
  Well I had microsnot milenium on my machine and uninstalled it and I'm able to
access my windows partition now(I need it for school and can't afford vmware)
but it still does not want to see suse so I boot redhat from disk and the others
from
suse lilo conf. how can I get it all to work together, my next set of classes
deal with networking and I want to learn how to in linux!!!
Comment 2 Lloyd Buckner 2001-05-11 16:53:31 EDT
  Well I had microsnot milenium on my machine and uninstalled it and I'm able to
access my windows partition now(I need it for school and can't afford vmware)
but it still does not want to see suse so I boot redhat from disk and the others
from
suse lilo conf. how can I get it all to work together, my next set of classes
deal with networking and I want to learn how to in linux!!!
Comment 3 Lloyd Buckner 2001-05-11 16:53:41 EDT
  Well I had microsnot milenium on my machine and uninstalled it and I'm able to
access my windows partition now(I need it for school and can't afford vmware)
but it still does not want to see suse so I boot redhat from disk and the others
from
suse lilo conf. how can I get it all to work together, my next set of classes
deal with networking and I want to learn how to in linux!!!
Comment 4 Lloyd Buckner 2001-05-11 16:56:30 EDT
  Well I had microsnot milenium on my machine and uninstalled it and I'm able to
access my windows partition now(I need it for school and can't afford vmware)
but it still does not want to see suse so I boot redhat from disk and the others
from
suse lilo conf. how can I get it all to work together, my next set of classes
deal with networking and I want to learn how to in linux!!!
Comment 5 Jeremy Katz 2002-06-04 02:25:34 EDT
Does this work better in more current releases?
Comment 6 Jeremy Katz 2002-06-29 17:48:00 EDT
Closing due to inactivity.  If you have further information, please reopen this bug.
Comment 7 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:47:59 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.