Bug 39725 - ps %MEM is 1.0
ps %MEM is 1.0
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: procps (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Daniel Walsh
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-08 18:28 EDT by Fares Gianluca
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-11 07:34:19 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Fares Gianluca 2001-05-08 18:28:27 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
Using ps all the process, 25~26, have 1.0 %MEM used even if free says:
             total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:        517096     457004      60092      63344     366752      54904
-/+ buffers/cache:      35348     481748
Swap:      1052616          0    1052616
.


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. ps aux
2. free
3. now, different values
	

Additional info:
Comment 1 Alexander Larsson 2002-08-08 09:45:17 EDT
All processes have %MEM exactly 1.0? Does this happen with later version?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.