Bug 398611 - Sound card detection fails on Toshiba Portege
Sound card detection fails on Toshiba Portege
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: pulseaudio (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lennart Poettering
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-25 14:00 EST by Rogue
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-27 09:27:30 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Scs config (46.51 KB, text/plain)
2007-11-25 14:00 EST, Rogue
no flags Details
SCS run (195 bytes, text/plain)
2007-11-25 14:01 EST, Rogue
no flags Details

  None (edit)
Description Rogue 2007-11-25 14:00:19 EST
Sound card detection fails on the portege. The system prompts the user for
filing a bug. I am attaching the scsconfig and scsrun.log files along with this bug.

Note: This is a fresh Fedora 8 install.
Comment 1 Rogue 2007-11-25 14:00:19 EST
Created attachment 268281 [details]
Scs config
Comment 2 Rogue 2007-11-25 14:01:08 EST
Created attachment 268291 [details]
SCS run
Comment 3 Rogue 2007-11-27 09:27:30 EST
Looks like muting the system on windows had caused all the trouble. Unmuting the
system in windows is now causing the system to work in linux. Sorry for the trouble.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.