Bug 400451 - info test run in "minimal" mode reported to HCL as FAIL
Summary: info test run in "minimal" mode reported to HCL as FAIL
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Hardware Certification Program
Classification: Red Hat
Component: Test Suite (harness)
Version: 5
Hardware: All
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Greg Nichols
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-11-27 01:33 UTC by Greg Nichols
Modified: 2008-05-01 15:39 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2008-01-02 14:24:46 UTC


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2008:0034 normal SHIPPED_LIVE hts bug fix and enhancement update 2008-02-15 15:24:44 UTC

Description Greg Nichols 2007-11-27 01:33:08 UTC
Description of problem:

If single tests are run via --test or --udi options, the associated info test
run will be reported in the results rpm as a failure, when it should be reported
as passed.

HTS 5.1 R13

Comment 1 Greg Nichols 2007-11-27 01:34:18 UTC
Fixed R14

Comment 3 Satyabrata Maitra 2007-12-18 11:50:13 UTC
I tested this bug. but have some confusions. Describing the steps I followed. If
wrong, pls inform the steps to follow.

I did :-
run the command hts certify --test core.
And after finishing test, vi /var/log/hts/runs/1/info/output.log

There I saw at the end of the file its written - 
"Sysreport :PASS
..finishing running ./info.py, exit code=0"

Is it the desired result to get? Please inform
If not, pls provide the test steps.

Once again, pls inform what should be the argument for --udi option?

Tested with hts-5.1-18.el5 on i386 arch.


Comment 4 Greg Nichols 2007-12-18 14:28:18 UTC
The results rpm must be uploaded to the hardware catalog to verify correct
reporting.   The value for the --udi option should be the UDI of the device to
be tested.   These may be taken from the output of "hts print".


Comment 5 Satyabrata Maitra 2007-12-19 12:56:03 UTC
This bug will be tested on 24th dec, the earliest, as it will be holiday in PNQ
till then.

Comment 6 Satyabrata Maitra 2007-12-26 09:43:32 UTC
Tested this bug uploading the .rpm file of testing to hwcert catelog -
http://hwcert-web1-test.devel.redhat.com/ , And here its showing all associated
info test is PASS.

Tested with hts-5.1-18.el5 on i386 arch

Certification id : 265401
Submitter - smaitra@redhat.com
Model - PowerEdge SC430
OS- RHEL5

This bug is Fixed now.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.