Bug 414371 - Sound is not working on my system
Sound is not working on my system
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: soundconverter (Show other bugs)
8
x86_64 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Denis Leroy
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-12-06 11:52 EST by Joshua Rebelo
Modified: 2007-12-06 17:19 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-12-06 17:19:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log (39.04 KB, text/plain)
2007-12-06 11:54 EST, Joshua Rebelo
no flags Details

  None (edit)
Description Joshua Rebelo 2007-12-06 11:52:56 EST
Description of problem:
I have installed F8, and did a sound test and I am not able to hear any sound

Version-Release number of selected component (if applicable):
F8

How reproducible:
I did a sound test and I am not able to hear any sound.

Steps to Reproduce:
1. Do a sound test
2.
3.
  
Actual results:

No sound heard

Expected results:

Sound should work.


Additional info:
Comment 1 Joshua Rebelo 2007-12-06 11:54:12 EST
Created attachment 279921 [details]
scsconfig.log
Comment 2 Joshua Rebelo 2007-12-06 13:26:14 EST
ya its working fine now after reboot 
Comment 3 Denis Leroy 2007-12-06 17:19:14 EST
Good to hear you fixed your problem. If you run into other sound issues, you
should probably file a bug against pulseaudio, the new F-8 sound component.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.