Bug 416481 - totem reduces saturation on every start
totem reduces saturation on every start
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: totem (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Bastien Nocera
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-12-08 06:17 EST by Christof Damian
Modified: 2008-08-30 14:21 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: Fedora 9
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-06-10 04:41:47 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
xvinfo before running totem (750 bytes, text/plain)
2008-04-09 14:07 EDT, Christof Damian
no flags Details
xvinfo after running totem (1.93 KB, text/plain)
2008-04-09 14:08 EDT, Christof Damian
no flags Details

  None (edit)
Description Christof Damian 2007-12-08 06:17:47 EST
Description of problem:
This a bit strange. Since I upgraded to fedora 8, totem reduces the value of saturation every time it is 
started. I reset it again in the preferences, but this happens every time. It doesn't happen if I leave 
totem running and play multiple videos. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
- Fedora 8
- totem-2.20.1-1.fc8

How reproducible:
on my machine every time

Steps to Reproduce:
1. reset saturation
2. stop totem
3. start totem
4. check saturation
  
Actual results:
looses saturation

Expected results:
preferences stays the same on every start

Additional info:
This might be just happening on my machine, but I post it anyway to see if anyone has seen the same 
problem
Comment 1 Bastien Nocera 2008-04-01 11:01:52 EDT
Could you please post the output of xvinfo before and after running totem, when
you see that problem?
Comment 2 Christof Damian 2008-04-09 14:07:59 EDT
Created attachment 301866 [details]
xvinfo before running totem
Comment 3 Christof Damian 2008-04-09 14:08:33 EDT
Created attachment 301867 [details]
xvinfo after running totem
Comment 4 Christof Damian 2008-04-09 14:12:36 EDT
I have attached the two outputs of 

xvinfo > xvinfo.before; totem; xvinfo > xvinfo.after

in totem I just pressed 'q'

the difference is this:

       "XV_BRIGHTNESS" (range -64 to 63)
               client settable attribute
-              client gettable attribute (current value is 0)
+              client gettable attribute (current value is -1)
       "XV_SATURATION" (range 0 to 31)
               client settable attribute
-              client gettable attribute (current value is 14)
+              client gettable attribute (current value is 12)

after another run I get this:

       "XV_BRIGHTNESS" (range -64 to 63)
               client settable attribute
-              client gettable attribute (current value is -1)
+              client gettable attribute (current value is -2)
       "XV_SATURATION" (range 0 to 31)
               client settable attribute
-              client gettable attribute (current value is 12)
+              client gettable attribute (current value is 10)



Comment 5 Christof Damian 2008-06-10 04:41:47 EDT
I have upgraded to Fedora 9 now (complete reinstall). This made the problem go
away. 

As this probably is not going to be fixed now that I won't be able to reproduce
it I am going to close the bug.
Comment 6 Christof Damian 2008-08-30 14:21:41 EDT
I would like to reopen this bug again. I see the same problem now with fedora 9. It is not just with totem, also with mplayer and xine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.