Bug 42372 - invalid mouse pointer
Summary: invalid mouse pointer
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mouseconfig (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i586 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-05-26 01:57 UTC by paulrutledge
Modified: 2007-04-18 16:33 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-09-13 19:52:58 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description paulrutledge 2001-05-26 01:57:33 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.75 [en] (Win98; U)

Description of problem:
mouse pointer is a white block at graphic login and in GUI and GUI in text login


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install 7.1
2.
3.
	

Additional info:

block acts like a normal pointer
block is square, triple size of text input
sys p111- 866, 128 ram 133Mz, S3 3D/2X video card, wheel mouse
if update from 7.0 entire display flashes with login prompt 4  times stops 5 secs & repeats, unable
  to log in, different bug I think

Comment 1 paulrutledge 2002-08-24 23:26:59 UTC
 I have updated to a p4 with rh7.2 with no problems and so cannot reproduce the fault


Comment 2 Brent Fox 2002-10-10 18:11:06 UTC
Ok.  Closing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.