Bug 427727 - Sendmail starts slow on boot
Sendmail starts slow on boot
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sendmail (Show other bugs)
8
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Thomas Woerner
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-07 02:14 EST by Arnoldo A. Ramos, Jr.
Modified: 2008-01-08 00:32 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-01-07 08:40:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Arnoldo A. Ramos, Jr. 2008-01-07 02:14:29 EST
Description of problem:
Sendmail starts slowly on boot when there is no internet connection

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Thomas Woerner 2008-01-07 08:40:01 EST
You should check your network configuration. Do not use hostnames which are not
resolvable without a network connection. Please have a look at /etc/hosts.
Comment 2 Arnoldo A. Ramos, Jr. 2008-01-08 00:32:05 EST
(In reply to comment #1)
> You should check your network configuration. Do not use hostnames which are not
> resolvable without a network connection. Please have a look at /etc/hosts.

You are right. I changed the default hostname (localhost) and that was where it
started. It was not a bug but an error on my part in assigning a hostname. I
reverted it to the default hostname and its okay now. Thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.