Bug 428415 - Login sound doesn't play
Login sound doesn't play
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-session (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Lennart Poettering
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-11 06:52 EST by Bastien Nocera
Modified: 2008-02-27 07:29 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-08 21:56:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bastien Nocera 2008-01-11 06:52:38 EST
pulseaudio-0.9.8-4.fc9
gnome-session-2.20.2-1.fc9

Don't quite understand why.

Other sounds setup in the sound capplet play correctly, and the login sound
plays fine in the capplet.
Comment 1 Bastien Nocera 2008-01-11 11:40:58 EST
Sound effects are only randomly available, about 1 in 3 gnome-session starts
have sound effects enabled for triggers. I'm guessing that Pulseaudio says its
esd compat is ready when in fact it isn't.

Other sounds seem to be working fine, reassigning to Pulseaudio.
Comment 2 Bastien Nocera 2008-02-08 21:56:36 EST
Bug in gnome-session/gnome-settings-daemon interaction. See:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=466458

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.