Bug 429754 - swfdec-mozilla doesn't properly handle missing gst plugins
swfdec-mozilla doesn't properly handle missing gst plugins
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: swfdec (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Brian Pepple
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-01-22 16:30 EST by Bill Nottingham
Modified: 2014-03-16 23:12 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 0.6.0-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-02-22 14:40:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
FreeDesktop.org 14040 None None None Never

  None (edit)
Description Bill Nottingham 2008-01-22 16:30:58 EST
Description of problem:

When asked to play something in a format that needs additional gst plugins,
swfdec-mozilla just silently shows a black screen (while stepping through the

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Every time

Steps to Reproduce:
1. Install swfdec-mozilla on a stock install
2. Go to youtube
3. Attempt to watch something
Actual results:

All movies resemble a video performance of John Cage's 4′33″.

Expected results:

Actual movies, or a codec error of some sort.
Comment 1 Brian Pepple 2008-01-22 16:59:35 EST
Yeah, I have already opened a bug upstream for this.  I've talked to upstream
briefly about this, but haven't really had time to look at this closely.

btw, does the totem-mozilla plugin tie into codeina?
Comment 2 Bill Nottingham 2008-01-22 17:03:56 EST
Doesn't appear to in one quick test. Need to find more sites that embed to know
for sure.
Comment 3 Brian Pepple 2008-01-22 17:18:12 EST
(In reply to comment #2)
> Doesn't appear to in one quick test. Need to find more sites that embed to know
> for sure.

Yeah, I tested this a bit also, and it doesn't look like totem-moz is tied into
Comment 4 Pekka Lampila 2008-02-18 08:45:56 EST
Fixed in upstream git now: https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=14040

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.